324

SA NE AMINTIM- IN AUGUST 2014

Familia de Rothschild a sosit in Romania: „Tara acesta e a noastra!”. SRI/SIE: „Sarutam mana, puternica stapana!”511

Priviti slugoii mafioto-masoni din fruntea SRI-ului, Maior si Coldea, cum se duceau la ambasada americana sa le pupe mainile si sa primeasca ordinele venite din Statele Unite (CIA)! Serviciile secrete ale Romaniei (in proportie de 80%): increngatura de mafioti, masoni, agenti sub acoperire din strainatate, ofiteri romani recrutati de structuri din strainatate…tradatori de Neam si Tara!

De doi ani de zile v-am explicat ce se intampla, unde vom ajunge daca serviciile secrete sunt conduse de mafia masonica, si ati ras in hohote: „Terminati dracului cu teoria conspiratiei! Ce Rothschild, Soros, Morgan, visati?! Americanii sunt aici sa ne ajute, sa ne dezvolte tara, sa ne apere de Rusia…sunteti bolnavi la cap!”. Radeti si acum cand au venit in mod oficial in Romania!

De cel putin 10 ani de zile au avut un singur scop in viata: sa distruga, sa reduca la tacere, orice forta pregatita sa apere Romania! Ei incasau zeci de milioane de euro anual, bani trimisi in banci din strainatate, si dumneavoastra erati spalati pe creier in mod sistematic: „Pericolul nationalist! Terorismul fundamentalist islamic! Serviciile secrete lucreaza la capacitate maxima sa apere Romania!”. Asta e doar inceputul; ati deschis gura impotriva bancherilor sionisti din Israel aflati in Romania, vine SRI-ul si va ridica din casa ca in anul 1953!

Urmatorul pas al SRI-ului: „Punem lacatul pe internet si de astazi incolo vor avea parte doar de propaganda oficiala! Sclavii nu trebuie sa afle niciodata adevarul!”.

Dumbrava „Visinescu” si Cosmoiu de la SRI: costume scumpe, vile, limuzine, slugi in camaraila lui Basescu din care face parte si Coldea! Dumneavoastra aveti banii lui Cosmoiu si Dumbrava?! Dumneavoastra va permiteti ceasuri de mii de euro ca Florin Cosmoiu?

CERT-RO, ofiteri SRI va mint in fata fara rusine: „Da-i dracului de sclavi sa munceasca pe 900 RON!”

 

Baroneasa Arielle Malard de Rothschild va fi susţinută de Departametul pentru Energie pentru poziţia de membru independent în viitorul Consiliu de Administraţie al Electrica.

Arielle Mallard de Rothschild are susţinerea Departamentului pentru Energie pentru poziţia de membru independent în viitorul CA al Electrica. Baroneasa, în prezent managing director şi vicepreşedinte pentru Europa de Est al Rothschild&Cie, are un doctorat în economie de la Instituts d’Etudes Politiques din Paris, specializarea sa fiind fuziuni şi achiziţii, potrivit unui comunicat de presă citat de hotnews.ro.

Două propuneri de candidatură pentru CA vor fi înaintate către Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), alţi doi candidaţi urmând să fie aleşi pe baza propunerilor acţionarilor minoritari.

Al cincilea membru al CA urmează să fie ales după consultarea unei liste de propuneri care va fi prezentată de către un consultant independent specializat în recrutare.

Cine este Arielle Mallard de Rothschild

144Arielle Mallard de Rothschild este, în prezent, administrator al companiei franceze multinaţionale Imerys specializată în producerea şi procesare minereurilor industriale. Imerys are operaţiuni în 50 de state, aproape 16.000 de angajaţi şi a înregistrat anul trecut venituri de 3,7 miliarde de euro.

Baroneasa este şi administratorul Grupului Lucien Barriere, care controlează 39 de cazinouri în Franţa, Elveţia şi Egipt, 17 hoteluri de lux în Franţa şi Maroc, peste 100 de restaurante, dar şi câteva terenuri de sport şi centre spa.

Femeia de afaceri, în vârstă de 51 de ani, deţine şi funcţia de managing director în cadrul Rothschild&Cie. Rothschild este o companie de consultanţă financiară controlată de familia cu acelaşi nume, care operează în 40 de state ale lumii şi are mai bine de 3.000 de angajaţi.

Arielle Malard de Rothschild este, din decembrie 2007, şi preşedintele asociaţiei umanitare CARE France.

Ministrul delegat pentru Energie: Aducerea unor personalităţi la conducerea societăţilor din energie e benefică

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, este de părere că interesul arătat de persoane celebre din străinătate pentru societăţile române din energie poate fi considerat o dovadă de încredere şi spune că aducerea unor personalităţi în fruntea lor ar fi o mutare de bun augur.

„Faptul că persoane de o asemenea anvergură internaţională, ca Arielle Malard de Rothschild, doresc să se implice în transformarea societăţilor de stat din energie este o dovadă de încredere în dorinţa României de îmbunătăţire a performanţelor din domeniu, într-o manieră nouă, în care statul român rămâne acţionarul principal”, a declarat Răzvan Nicolescu.

„Sunt absolut convins că aducerea unor personalităţi la conducerea societăţilor din energie este extrem de benefică şi, de aceea, intenţionez să continui să încurajez acest lucru”, a mai spus Nicolescu.

Cine sunt ceilalţi candidaţi susţinuţi de Departamentul pentru Energie pentru CA Electrica

Fostul director general al Bursei de Valori Bucureşti, Victor Cionga, şi expertul în cadrul Direcţiei Generale Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie, Victor Grigorescu, vor fi propuşi şi susţinuţi, la rândul lor, de Departamentul pentru Energie pentru noul CA al Electrica. http://www.gandul.info/