moga

NICOLAE MOGA,IN CARTI PENTRU SEFIA PSD-CONSTANTA ?

Nicolae Moga, în cărți pentru șefia organizației județene a PSD? Poate, peste cadavrele noastre…

În ciuda celor care credeau că. odată apusă epoca Mazăre-Constantinescu, PSD Constanța se va reforma, că va lua o gură proaspătă de aer, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.
Din rândul organizației județene răzbat voci care spun că viitorul președinte al filialei de la țărm de mare va fi – nici mai mult, nici mai puțin – senatorul Nicolae Moga.
Adică omul cu o mulțime de imobile, omul cu groapa de gunoi de la Ovidiu, omul cu pensiunea de la Brebeni, omul cu padocul pentru ogari, omul cu certificat de revoluționar, omul care, din funcția de prefect, a avut drept primă grijă introducerea terenului propriu în intravilanul unei localități, omul asociat într-o firmă brăileană care a executat o mulțime de lucrări, pe bani publici, în județul Constanța, etc., etc,, etc…
Și, pentru că neicușorul ăsta nu stă liniștit, deși l-am avertizat în nenumărate rânduri, începând de zilele viitoare îi vom devoala afacerile derulate în județul Constanța și vom arăta care este adevărata față a șarpelui cu ochelari Nicolae Moga.
Pentru că nu putem accepta ca taman ăsta, care s-a gândit în primul rând la afacerile lui, să pună mâna pe șefia filialei județene a Partidului Social Democrat.
Dacă presa constănțeană nu scrie despre baronul roșu pe nume Nicolae Moga, vom scrie noi. Pentru că noi nu ne temem, pentru că noi nu am fost amețiți de minciunile ordinarului ăsta.
Țineți aproape pentru că începem războiul împotriva celui care se visează deja președintele organizației județene PSD Constanța!                                                                                                                         SPIRIDON BOGDAN