am

NICIODATĂ NU ESTE TÂRZIU PENTRU LIBERTATE!

NICIODATĂ NU ESTE TÂRZIU PENTRU LIBERTATE!

Frământări intelectuale de acum un an

După 4 ani de exil, mi-am găsit orașul meu natal, PLOIEȘTII, înfloritor! Terenuri de fotbal, piscine, cluburi, puburi, orice poate indica „civilizație”!
PLOIEȘTIUL a fost unul dintre cele mai industrializate orașe din Republica Socialistă România având 4 rafinării, producție de utilaj petrolier care făcea NUMRĂUL UNU pe Terra la performanță, rulmenți grei, haine de lux, cablu electric, producție de detergenți și înălbitori, materiale izolante, sere de producere a legumelor pe timp de iarnă și multe altele pe care ne-ar lua prea mult să le enumerăm.
Astăzi avem supermarketuri și piscine/cluburi/terenuri de fotbal!
Absolut nimic din ceea ce GENEREAZĂ PLUSVALOARE!
Oamenii par fericiți cu coșurile pline nefiind interesați de întrebarea: dacă la PLOIEȘTI nu se mai PRODUCE nimic concret (pioneze, creioane, etc) de unde vin banii din salariile lor?
Banii din salariile ploieștenilor, fițoși de parcă ar fi bucureșteni, vin din CREDITE!
România este una din cele 196 de colonii de pe TERRA care trăiește DIN CREDIT!
Azi MFP (Ministerul Finanțelor PUBLICE) a mai luat un împrumut de 400 de milioane de RON cu o dobândă mică (2.68% pe an) în numele poporului român (deci și ale ploieștenilor) fără a le cere acordul și pentru care dacă vor refuza să plătească le vor confisca locuințele și vor pune poprire pe contul unde primesc salariul.

Așadar, fie că ploieșteanul nostru lucrează la STAT, fie că lucrează la Privat, BANII încasați drept SALARIU sunt UN CREDIT purtător de CAMĂTĂ (dobândă)!
LA un moment dat, când cel care a dat CREDITUL va decide, îl va pune pe ploieșteanul nostru să plătească! De unde va plăti ploieșteanul nostru? Din salariul său, din locuința pe care tocmai și-a schimbat gresia și termopanele sau mult mai probabil din ambele!
CREDITORII Poporului ROMÂN NU AU NICI UN INTERES ca CREDITUL SĂ MEARGĂ CĂTRE DEZVOLTARE!
Când părinții unui copil hotărăsc să-l susțină material până la terminarea facultății acela se numește CREDIT PENTRU DEZVOLTARE!
Copilul ajunge avocat, doctor, inginer (mai rar că matematica li se pare grea loazelor de azi) sau contabil și va recompensa pe babacii care a făcut cancer între timp (de la stres și mâncarea proastă și ieftină).
COMUNITĂȚILE și EDILII cheltuiesc bugetele pe orice mai puțin pe ceva care SĂ GENEREZE PLUSVALOARE!
De exemplu o livadă pentru cele mai bine de 15 mii de localități din mediul rural!
CORUPȚIA și SIFONAREA BANILOR PUBLICI sunt parte integrantă din acest SISTEM DE SCLAVIZARE PRIN BANI CU CAMĂTĂ și este tolerată și încurajată de CĂMĂTARII INTERNAȚIONALI ca nu cumva colonia ROMÂNIA să devină REPUBLICĂ SUVERANĂ cum a fost între 14 aprilie 1989 și 17 decembrie 1989.
În tot amarul nostru trebuie să fim mândri că în 6000 de ani de istorie consemnată românii au fost singurul popor de pe Terra ce a avut inteligența de a scăpa dintr-un sistem de înrobire ce are peste 3500 de ani vechime și perfecționare!
Nici acum nu ar fi târzie ELIBERAREA NAȚIONALĂ!
NICIODATĂ NU ESTE TÂRZIU PENTRU LIBERTATE!
Eliberarea NAȚIONALĂ se realizează prin RESUVERANIZAREA ROMÂNIEI și practic se face prin trei pași simpli, simultani și obligatorii:
1) NAȚIONALIZAREA BNR, a emiterii de BANI precum și a întregului sistem de distribuție a acestora sub formă de CREDITE cu CAMĂTĂ: 36 de bănci comerciale și 22 de IFNuri.
Într-un stat SUVERAN NU EXISTĂ CAMĂTĂ LA CREDITE!
Prin acest proces simplu anual poporul român va avea la dispoziție 50 de miliarde de euro ANUAL să construiască fabrici, uzine, centrale eoliene, solare și pe biomasă, livezi, păduri, etc.
2) NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul administrativ. Înseamnă RECUPERAREA de către poporul român a tot ceea ce a fost JEFUIT începând cu LOVITURA DE STAT din 1989.
3) REINSTAURAREA REPUBLICII SOCIALISTE drept cea mai avansată formă de orânduire socială din istoria Umanității. Doar pentru că acest sistem a fost sabotat și oamenii născuți până în 1989 își amintesc lucrurile rele nu înseamnă că acest sistem nu este viabil. Trebuie doar ca în NOUA REPUBLICĂ SOCIALISTĂ cetățenii să aibă mult mai mare grijă să își apere STANDARDUL DE VIAȚĂ și LIBERTATEA!
O altă lume este posibilă!

Luci Lucescu