borza-800x532

INVESTITORI !! Cate investiții sunt furate sau expropriate ??


Nimic nu scapa de mafia lui Remus Borza, a lichidatorilor, procurorilor, judecătorilor și SRI. REMUS Borza / Euro-INSOL este un ofiter SRI de top Masonic și are puțini angajați dar i s-au atribuit peste 500 de companii mari pentru a gestiona bunurile impreuna cu judecători care sunt foarte corupti (patru dintre ei sunt în închisoare acum pentru comportament inadecvat). El a aranja mai întâi cu ANAF pentru a fabrica, în principal, dosare penale la DIICOT,pe numele managerilor și acționarilor pentru ai teroriza. Urmatorul pas al lui a fost de a pune imediat compania victimă pe rolul morții și a început analiza si vânzarea activelor. El are o echipă de evaluatori care fac rapoarte de evaluare cu 10-15% mai mici decat valoarea de piață reală. În al treilea rând, el aranjeaza licitațiile mascate, prin aducerea prietenilor săi și un cumpărător real, care plătește oficial o valoare scăzută evaluata la licitație și o mare parte din bani negri. Ceea ce se plateste în mod oficial de vânzări este apoi furat de taxe și cheltuieli foarte mari pentru compania de lichidator si niciodată nu s-a plătit impozit catre primarii și nici salariile angajaților sau creditorilor.
Remus Borza imparte banii neagrii din vânzări cu alți procurori și persoane din DIICOT, judecătorii și ofițeri SRI. Acționarii sfârșesc prin a pierde orice lucru și sunt condamnati la mulți ani de închisoare, iar toate miile de angajați sunt șomeri și niciodată nu l-i s-au plătit salarile. Acest proces a fost repetat de Remus Borza la peste 500-700 de companii de medii si mari dimensiuni. Marea majoritate a lichidatorilor din toată țara face același lucruri pentru companiile care capata o problema mica. Staticile vor arăta toate cele de mai sus. Cum ar putea un om, cu câțiva angajați, gestiona 500-700 firme in ultimii 10 ani ?? Este el un lichidator superman ?? Wow!!! Si cum ar putea el înlocui mii de manageri profesioniști foarte mari? Cum se face ca toate acele companii care sunt gestionate de acest superman, nu au evidențe contabile și financiare raportate la ANAFde cand acestea au fost puse sub controlul său timp de peste 10 de ani ??
De ce procesul de lichidare nu este inca închis și nu s-a prezentat un raport final catre acționari și creditori, conform legii ?? De ce aproape 97% din toate companiile temporar reorganizate au fost terminate foarte repede de lichidări dar niciodată nu au fost închise in mai mult de 10 de ani??? În toate țările din UE, de obicei 80% dintre companiile aflate în dificultate, în reorganizare au din nou o economie sănătoasă, dar în România peste 90% din companii ajung în lichidare, moarte, chiar dacă au avut doar problemă minoră? Salariatii ar trebui să se revolta pentru locurile de muncă pierdute din cauza MAFIEI ?? DNA-ul refuză să investigheze pentru că face parte din aceasta MAFIE mare. O palmă minoră in mâinile lui Borza si DNA-ului este doar un joc de teatru. El primește doar un an de închisoare fara executare și încă este un lichidator super. Uite noul furt de astăzi. M &A alertă. Administratorul judiciar Euro Insol preia proiect Green City. Proiectul rezidential Green City, care a fost dezvoltat de omul de afaceri român Dumitru Bucsaru a fost preluată de către firma de insolvență Euro Insol, ca urmare a unei hotărâri judecătorești. Euro Insol va fi lichidatorul judiciar al proiectului de locuințe care se întinde pe 120 de hectare în localitatea 1 Decembrie, langa Bucuresti. Green City cuprinde doar vile. Firmele care au dezvoltat proiectul rezidențial pe scară largă sunt fie în stare de faliment sau în insolvență. Remus Borza, manager al Euro Insol, a declarat că firma sa se ocupa deja de două treimi din cele mai mari proiecte imobiliare din Bucuresti.
„Știm foarte bine acest proiect, deoarece Euro Insol a vândut în ultimii ani zeci de case în cadrul proiectului dezvoltat de două dintre firmele lui Bucsaru”, a declarat Borza, adaugand ca Green City este foarte popular și ușor de vindut.
Printre cele mai mari proiecte rezidentiale gestionate de Euro Insol din București se numără Asmita Gardens și Citadella Titan.        Ovidiu Posirca
sursa:www.business-review.eu